Les

Les

Anotace: aneb každý vidí, co chce vidět...

Když měsíčná noc pohltí les,
nastává tajemný magický ples.

Z mechu leze skřítek Jíra,
na kapradí tančí víla
vedle zlatého květu,
který ukazuje světu
cestu k pokladu.

Potůčku hladina se třpytí,
rusalka s divoženkou hraje,
kdo koho dřív chytí.

A na palouku v trávě s rosou,
tančí žínky nohou bosou.

Tímto světem procházím,
co hledám také nacházím.
Poslouchám, co šeptá strom stromu
pak ulehám pod ně a nevěřím tomu,
že tyto krásny, opravdu se dějí,
že pár metrů ode mne, si lesní víly pějí,
melodie kouzelné.

Je to lež či bláznovství?
Nikoliv,
toť mé království!
Autor Rozervanec, 14.12.2012
Přečteno 472x
Tipy 6
Poslední tipující: V.N.Losinský, Robin Marnolli, Joe Vai
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj. někdy zajdu na návštěvu:-)

14.12.2012 17:31:20 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí