Den kdy zastavila se Země

Den kdy zastavila se Země

Anotace: KATASTROFA

Dnes se obloha tváří chmurně
Nebe se na nás mračí
v lidech strach se zračí

čas se zastavil
každý se postavil
Co se to děje
proč země se náhle chvěje

Puklina tu vzniká
a láva uniká
lidé v panice snaží se zachránit
nikdo nemíní vlastní krk nastavit

na druhé straně bouří se vody
utíká se na nejvyšší schody
ale obrovská vlna městy se valí
budovy padají jak ovoce uzrálí

Země se zastavila
a demonstruje svojí sílu
Půl země roztavila
druhou půlku zanechala ve vodním víru

Matka Země se zatřásla,
aby ze sebe setřásla
jejího největšího ničitele
ČLOVĚKA!!!
Autor Jacob P. Verlaine, 04.02.2013
Přečteno 407x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Lioness, Miriska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jednou k tomu opravdu dojde.

12.02.2013 12:11:22 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí