Zimně jarní

Zimně jarní

Anotace: ...

Zima se ještě nechce vzdát,
kocour už ale tolik neprosí domů,
jen kouká, jak zdraví ho němé kožíšky
z nahých stromů

Sněženky otvírají náruč slunci
s nadějí,
že probudí se také naše duše,
zmrzlá, prokřehlá, toužící …

Jaro něžně zpívá svou ptačí píseň
a hojí
slzou ronící
Autor Koza, 28.03.2013
Přečteno 465x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, sluníčko sedmitečné, Descardea
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná báseňka.

09.09.2013 22:47:36 | Psavec

Něžná, nadějí a jarem vonící.

16.08.2013 11:16:59 | sluníčko sedmitečné

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí