Být volný jako pták

Být volný jako pták

Anotace: volnost,let,neznámo přede mnou

Chtěl bych se v oblacích vznášet
větrem se nechat unášet
Vše sledovat orlím pohledem
brát to s nadhledem

Jen křídla roztáhnout
a nejvyšších výšek dosáhnout
Závidím ptákům jejich volnost
jak tvoří vzdušný most

Jako pluk husy létají
a kolibříci křídly snad švihají
Plameňáci jsou létající Floydi růžový
Oni neznají okovy

Taky bych chtěl být volný jako pták
ano je to tak...
Závidím jim jejich volnost,jejich křídel mávání
jak nebem do dálek uhání

Tak já též letím...
Autor Jacob P. Verlaine, 30.03.2013
Přečteno 687x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Některá slova jsou trochu kostrbatá, ale mně se to moc líbí :-D

30.03.2013 10:12:14 | Dell Folchartová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí