JARO SE ZAPOMNĚLO

JARO SE ZAPOMNĚLO

Anotace: Přírodě, Pavle Kohoute, neporučíme.

Zastav aspoň na chvíli
lide - chtěním nabitý
Slyš jak čas tiše běží
Je jaro a stále sněží

Na břehu zmrzlého potoka
pravidelně jednou do roka
divé až moc živé ženky
marně hledají sněženky

Na ledě poskakují muži
co nahotou zdraví tuží
Loni vzduch sluncem plný
těla jim již omývaly vlny

Led prosekat pohledem
nikdo nikdy nesvedem
Snad jen básníci - potají
Žhavá slova – ledy roztají
Autor RU 82, 02.04.2013
Přečteno 392x
Tipy 3
Poslední tipující: Loveless
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí