Příchod jara

Příchod jara

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=H2-1u8xvk54..zas zkusila jsem trochu rýmy..

Sluneční paprsky
padají do klína,
konečně na nás si
jaro zas vzpomíná…

Dýchá k nám vlažně
vůní znovuzrození,
snad myslí to vážně
a teplo v nás rozezní…

Zpívá si v korunách
podle známých not,
přechází hrdě práh
do zurčících vod…

Zbarvuje zlatavě
nám naděje červánky,
beránci váhavě
posílají pozvánky…

Slzy se vpíjejí
do kapiček rosy,
zpod těžkých závějí
tráva slunce prosí…

Vítr ještě mladičký
rád cuchá mi vlasy,
stonkům dá sukničky
a probudí klasy…

Nechť láska přiletí
na křídlech motýlů,
ať zbaví nás zakletí,
dodá dlaním sílu…

Přivíráme víčka,
nechť stéká po řase,
jaro i na líčka,
už bylo načase!
Autor Jiná, 11.04.2013
Přečteno 433x
Tipy 4
Poslední tipující: Bakchus, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je fajn, že už je tady konečně jaro. btw, to je ta písnička co moje ségra pořád hraje na klavír. aspoň už vím, jak se jmenuje:).

11.04.2013 20:05:58 | JohnyD.

já vím, narazila jsem na ni náhodně, a chvilku mi trvalo než mi došlo odkud ji znám

11.04.2013 20:44:45 | Jiná

Piš častěji!

11.04.2013 16:57:08 | Bakchus

já myslím že píšu až až ;)

11.04.2013 17:17:53 | Jiná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí