Sluneční halo

Sluneční halo

Anotace: tří sluncí

Kdybys tu byla a viděla to co já
neměla bys to lehčí, ne tak docela
obličeje Tvého na šňůrce od joja
podoba usnadní smích, slova otřelá

bulvárem, zadefinují mě logicky
jakožto šílence z točny plevelného
kdybys teď se mnou jev viděla optický
zázraku tří sluncí naprosto sdělného

univerzálně o lásce bez příkras, vkus
nemáme stejný, můj polárně-manický
zůstává dál, Tobě k smíchu jsem, kus jak kus
ačkoli s hlavou ve třech sluncích.. prakticky
Autor Petbab, 01.05.2013
Přečteno 438x
Tipy 1
Poslední tipující: Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí