Potlesk

Potlesk

Anotace: Ráno v lese má zvláštní náboj... všecko se zdá pravdivější

 

...frenetický potlesk

 

vysoko

nad světla města

za Měsícem ve stínu

(nahoru ještě svítil)

 

               z města úder zvonu

               jak vypinač

               ukončil hodinu duchů

               a  Měsíc zmizel

 

tajemně a najednou

Když se vrátil

vytáhl za sebou

ze stínu úsvit

 

Padala rosa

ale ten východ

Měsíce i Slunce

skoro naráz...

 

zapomněli jsme se chvět zimou,

zavřít oči i ústa.

 

               Tento kus divadlo Středohoří

               nedává každý den

 

shora zazněl

 

Autor aravara, 04.05.2013
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: maliska, Lenďulína
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí