Bouře

Bouře

Anotace: Báseň psána byla za běsnění živlů...

Venku hřmí a blesky oblohu křižují,
Jako lodě rozbouřené moře,
Temné mraky,vlny to vysoké,
A v domě náhle tma je.
Temno všude a vše ticho pokryje,
Jen svíčka sama svítí,
A já tu nyní sedím,
Obklopena tou svící.
Nebe je tak podobné tváři,
Jež pozbyla půvabů,
Kterou vztek,och tak rád ničí,
Ona a žádná jiná,oblohu zcela zničí.
Autor Kaori, 12.05.2013
Přečteno 410x
Tipy 1
Poslední tipující: aley
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí