Zživotněný mrak

Zživotněný mrak

Anotace: Napadlo mě to dnes ráno,ačkoliv žádný mrak na obzoru nebyl:)

Nad jezery,nad řekou,
Letí posel oblohy.
Malý šedý mrak.
Procestoval mnoho zemí,
Někdy lehce,jindy stěží,
Nikdy si však nestěžoval,
V létání si jen liboval.
Nad mořem však ubýval,
Ztrácel se,a náhle přebýval.
Poté zmizel úplně,
Já chci ho vidět podruhé.
Snad jednou se objeví,
Nad tím naším domovem,
A já na něm poletím,
Vstříc vichřicím a poryvům,
Beze strachu z počasí,
To na výšku nestačí.
Letěl,letěl vysoko,
Vršky hor byli kol
Malý šedý posel oblak,
Blízko k nim byl skor.
Autor Kaori, 15.05.2013
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí