Pól taje

Pól taje

Anotace: no

Již je plus jeden, to jihu nic neříká
s roztálou severní točnou fest zážitek
slibuje zde příští každičká vteřinka
můžu si vybírat z free summer nabídek

lázní ´Severní pól´ v zaváděcích cenách
relaxační pobyt all in all v přírodě
v následujících snad deseti mileniách
kreativně s točnou tělo činorodě

pytlovat do neoprénových bot, dresů
potápění na točně již je nasnadě
chceš-li, přijď s pejskem, jak on srst, dres setřesu
na zbylé ledové kře.. naší v zásadě
Autor Petbab, 29.05.2013
Přečteno 361x
Tipy 4
Poslední tipující: Noc17, isisleo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)..dobrá dobrá..vezmu sebou psojda..:-))

29.05.2013 09:40:35 | isisleo

zaplavem si

29.05.2013 09:42:59 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí