Průsečík duhy a osudu

Průsečík duhy a osudu

Anotace: Archivní zamyšlení nad smyslem bytí.

Je po dešti
Já stojím tu,
zatímco všichni už odešli

Sleduji nebe, vidím duhu
Spektrum barev tvaru půlkruhu
Déšť dovedl ji jako svého sluhu
Snad znamená to, že šťastný být mohu?

Po řádění živlu, když zůstane tahle krása
Pak snad i pro mou duši existuje spása
Tak jako duha krásou pohladí
Má deštivá období lepší zítřky možná nahradí

Doufám, to drží mě nad vodou, dovolí mi v noci spát
Dýchat vzduch, upřímně se smát
Však nejvyšší čas osud můj naplnit, za štěstím se hnát
Šťastný být, ne si na něj hrát

Ještě, než duha se v mém životě objeví
A změní slzy ve štěstí
Vím, že se zas brzy rozplyne
Tak i když se mi poštestí
Bolest mě nakonec nemine
Autor Serja, 02.06.2013
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí