PŘÍRODA OPĚT VARUJE

PŘÍRODA OPĚT VARUJE

Anotace: Pozor! Varování není blahopřání. Ať se mysl k tomu sklání.

Příroda nás varuje
že ona pánem tu je
místy skoro čaruje

Malý příklad ze sta:

"Bez lásky bez citu
počítat kdo dá víc"

Třeba i jen za to
příkladně trestá

My bezmocně civíme
naoko se ještě divíme
jako že nic nevíme

Lidé bděte
neblbněte
Každý je
odpovědný
za své činy
Jinak svět
nebude jiný
Dál všude
jen voda
zase voda
plná hlíny
Autor RU 82, 04.06.2013
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí