Babí léto

Babí léto

Anotace: xxx

Chvála buď babímu létu
i když květy moc nehýří
břízám dá zlatou toaletu
svit slunce šikmo namíří 
jak osvětlovač na divadle
a než jde spát pod listí spadlé
předává vlídné teplo v letu 
zvenčí utichá dětský smích
ovadne tráva na stráních
příroda zhnědne, zestará –

a já jen smutně povzdechnu si
…dlouhé to bude do jara…

Autor koloušek, 18.06.2013
Přečteno 497x
Tipy 1
Poslední tipující: Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí