Ztracená

Ztracená

Anotace: ^.^

Kdys byla hora kamení
a kol ní řeka utíkala
dnes nikdo si ji necení..

Ach, kam jen lidé oči dali?

Své city vyměnili
za moc a blahobyt
v noci se pobavit

a ráno makat..

Klacíky z ní trčely vzhůru
a vánek se kolem točil
k nebesům vztahovaly kůru

Ach, kam jen všichni spěchají?

Svůj rozum vyměnili
za gejzír dogmat
zákonný přehmat

na lidské duši..

všechna slunce se jako zázrakem promění
z jejich pohledů prýští led a zatmění


Smutné to divadlo
herci jsou v křeči
jen za oponou brečí

malé piano..

 

Autor Ireth Míriel, 25.06.2013
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí