MAMINKO!

MAMINKO!

Anotace: Primitívní přírodní jevy v nás žijí stále.

Často vzpomínám
třeba jen vteřinku
na svou maminku

Kdejsou ty časy
kdy přímo na ulici
hladila´s mé vlasy
Srovnávala kštici

Občas byli i sami
obličej myla´s mi
dokonce - mami
vlastními slinami

Pak tvář utřela´s
jen do kapesníku
Mého čistějšího
za to mnoho díků

Kde je ta doba
Všimnul jsem si
tohoto ještě dnes

Některé matky
„myjí“ děti i dnes
jako když štěně
olizuje starý pes
Autor RU 82, 06.07.2013
Přečteno 390x
Tipy 2
Poslední tipující: Toda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí