Náročný kohout

Náročný kohout

Anotace: Kdo kouká nahoru...

Když je kohout náročný,
po labuti kouká,
na flámeček půlnoční,
slaďounce ji brouká.

Nedívá se na slípku,
zahlíží jen vzhůru,
ukazuje na sýpku,
prý jich vlastní fůru.

Když je kohout náročný,
slípky mají padla
nemá zájem o kvočny,
tady láska zvadla.

Poskakuje na břehu,
voda ta ho žere,
není právě ve střehu,
labuťák ho spere.
Autor Psavec, 12.07.2013
Přečteno 442x
Tipy 8
Poslední tipující: carodejka, Jozef Bojanovský, Holis, Martinecka23, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí