Perseidy nad městem

Perseidy nad městem

Anotace: Jako každý rok, jen 3 přání :-)

Klesla noc a já se
už delší dobu těšila,
vidět padat hvězdy
dobrá nálada se mi šířila.

Ulicemi šli jsme s přítelem
kousek za město plné světel,
brodíme se polem
rosou mokrým jetelem.

Lehnem si do trávy
najednou slabá hvězda padá,
přeji si abych ho
věcně měla ráda

Po chvíli padá další
přeji si ať do roka,
se dítě kamarádce narodí
též ať v lásce nezná soka.

Poslední přání si nestihnu přát
přítel se ke mě mazlí,
a najednou dojde mi
on je ten pravý.
Autor Liquid vamp, 13.08.2013
Přečteno 440x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí