Cesta.

Cesta.

Anotace: .

Cesta je nekonečná,

člověk se rozhoduje na jakou stranu se vydá.

Prašná, kamenitá či asfaltová,

každá ta cesta je dlouhá.

Cesta prašná, prach se zvíží

a do ovzduší se víří.

Jenom kámen to je cesta kamenitá,

okolo ní není vždy krajina hezká.

A nakonec samí asfalt, asfaltová cesta,

na ní někdy stojí policie a ukazuje různá gesta.

Cesty jsou všude, vše je propojeno

a lidstvo na zemi je spokojeno.

Autor Kikulinka, 05.09.2013
Přečteno 449x
Tipy 1
Poslední tipující: Berka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí