Řepa

Řepa

Anotace: Nějak se nám pole zažlutila.

Cukrovku teď nesejeme,
všude řepka roste,
cukr klidně dovezeme,
je to přece prosté.

Nemusíme řepu tahat,
tak si dáme padla,
netřeba se proto zdráhat,
piští myška Madla.
Autor Psavec, 06.09.2013
Přečteno 539x
Tipy 3
Poslední tipující: snupicek, Martinecka23
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí