BORELIÓZA A CO DÁL

BORELIÓZA A CO DÁL

Anotace: Nevážně o vážném, nepříjemném i nebezpečném

Když se opil víc než trochu
vrávoral z hospody až dom
Usilovně přemýšlel o tom
jako by právě skládal ódu
Ale problém byl jen v tom
kolikrát v životě - hochu
můžeme přežít boreliózu

Zatím nikdo ještě nebečí
ale není tu jen nebezpečí
Já jsem napaden již potřetí
Mimo mne nikdo to ani neděsí
Však co zítra nebo až pozítří
choroba se rozmnoží a zjitří
Autor RU 82, 10.09.2013
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí