Skrytá zákoutí podzimu

Skrytá zákoutí podzimu

Anotace: Podzim je něco úžasného

Stárnoucí javor pod okny
teskně skřípe a ševelí
v poryvech větru
vanoucího
ze skrytých zákoutí podzimu.

Lampičky za závěsy
blikají v rytmu
zbloudilých harmonik
a pod spadaným listím
jsem si ustlal
k nocím beze snů...
Autor Neldor, 24.09.2013
Přečteno 505x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Iwushak..., Anjesis, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...s anotací naprostej souhlas...pěkný.

25.09.2013 07:38:15 | Robin Marnolli

Mám ráda podzim, zvláště je-li umně popsán.

24.09.2013 19:54:44 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí