Spadané listí

Spadané listí

Anotace: Smutná nálada a deštivé počasí v Anglii...

Spadané listí


Voda, jenž dopadá na suché listí,
Listí, které se bouří pod náporem větru.
Ten tlak, který musí snésti,
Příroda, jenž ubíjí svou dceru.

Spadané listí, co nezvládlo zkázu,
Unavené, mdlé a skoro mrtvé.
Kdo mu přijde na pomoc,
Zachrání ho srdce tvé?

Studené a mokré kapky smyly vše,
Žádné stopy nezůstaly.
Jen jejich čisté duše,
Ty jim sílu dodaly.
Autor Iwushak..., 25.09.2013
Přečteno 528x
Tipy 1
Poslední tipující: Therentia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Voda, jež...
Příroda, jež...

25.09.2013 21:06:34 | černý motýl tmy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí