Jeseníky

Jeseníky

Anotace: Jak je vidím já

Tisíckrát v kalužích zmáčené kroky,
větrem roztančené koruny mávají nám,
tak rád se tam vracím za svými roky,
kdy ještě jako pták to nad oblaka dám.

Komíny zahřátá rána do srdce voní,
všemy stromy které nosíš na bedrech,
cesty tvé utkané z kořenů roní,
krůpěje rosy na podzimních rtech.

Barvami rozkvetlé koruny zvoní,
tišené hlasy nás svádí jít spát,
když krajina v barvách se tisíckrát změní,
je pozdě se lásko má na tebe ptát.

Bílé jsou, třpytivé s krásnými světy,
ty maličké krystalky v sněhových hrách,
blýskavé po nocích jak jejich lampy,
co svítí nám do očí ve hvězdách.
Autor SuperJoe, 27.09.2013
Přečteno 559x
Tipy 8
Poslední tipující: Robin Marnolli, Luky-33, Aaliyan, Avola, Inna M., Amonasr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Super napsané. Už dlouho se tam chci podívat, ale zatím mi to moc nevycházelo...

01.10.2013 16:27:29 | Robin Marnolli

Já je neznám tak důvěrně, ale teď jsou mi bližší, pěkně napsané.

27.09.2013 16:07:47 | Inna M.

dekuji :)

30.09.2013 13:24:09 | SuperJoe

Taky mám Jeseníky moc ráda.

27.09.2013 12:03:12 | iluzionistka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí