Odrazem i ozvěnou

Odrazem i ozvěnou

Anotace: ... nešťastnou i spokojenou ...

Rozkvetly modře javory,
pluly ve větru jak fábory
zutrhané květy, listy,
a já si byl tebou tak jistý.

Pro štěstí jsi dresem hokejisty,
a smůlu lepíš na paty,
jsi měsíc s růžky, rohatý,
a ve stroji ti říkaj písty.

Vskutku nechápu tě, jen místy
příčinu tvého smutku zjistím:
všechny koncentrační tábory
a pro zvěř ohrady a obory.

To i mě občas zabolí!
Autor Inge, 01.10.2013
Přečteno 412x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí