U řeky Dorny

U řeky Dorny

Anotace: v Bukovině

Budoucnost nebude digitální
ani nejmíň
řekla mi zdejší víla, v Karpatech
jež domov má na výspě skalní
u naplavenin
řeky Dorny, vážící v karátech

jednotek pouze tolik, kolik má
briliantu brus
jak drobounká může být moudrost mál
vyřčena z pus

děveček z amorfní mlhy ranní
v údolích řek
- máš-li, nikoli já digitální
mám pelíšek
Autor Petbab, 08.10.2013
Přečteno 393x
Tipy 4
Poslední tipující: Piví, terezkys, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí