Podzim..

Podzim..

Anotace: .

Malířův čas nastal kvapem
Barev paletu měl pestřejší
Údiv na očích nejen dětem
Vykouzlil i lidem včerejším

Chodníky, střechy i parky vskutku
Oblékly zcela nový šat
Tolik barev proti smutku
Vybízelo jít ven si hrát

Zlatá snoubila se s rudou
Žlutily se trávníky
Větřík zatočil nám s nudou
Pouštět draky, caviky

Autor Roger, 17.10.2013
Přečteno 432x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí