Středeční ráno..

Středeční ráno..

Anotace: .

Větřík jemnou dlaní svou
Listí svlékal ze stromů
Zamotal mi hlavu mou
I rudé střechy od domů

Ulicemi tiše vál
Od západu k severu
Když své stopy zametal
Před meluzínou nevěru

Ty radostné kratochvíle
V odlescích javorové žluti
Šály bílé motal do perutí
Směle z výšky rozpustile
Autor Roger, 21.10.2013
Přečteno 496x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí