PŘEDSTAVA

PŘEDSTAVA

Anotace: Než listí překryje sněhová peřina - zima už pozvolna začíná

Spadané samotné listy
nejsou samy sebou jisti
Poletují tak sem a tam i dál
že by se jeden druhého bál

Na trávníku vítr je prohání
jak při fotbalovém utkání
V pohybu nemají zábrany
chybí jen skutečné brány
Však také nemají ani míč
jen hráčů je poněkud víc

V neomezené době
nehrají proti sobě
spíše jakoby spolu
na hřišti u topolu
Co je zvláště zdobí
nikdo se ani nezlobí

Je to krásné období
Autor RU 82, 28.11.2013
Přečteno 399x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, Květka Š., Robin Marnolli, Haviko
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je...

29.11.2013 11:08:36 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí