SVÁTEK SLUNOVRATU

SVÁTEK SLUNOVRATU

Anotace: Slunce moje, vejď mě!

Konečně nastal slunovrat
ten čas mám nejvíc rád
slíbil jsem si už tolikrát
budu rozdávat víc než brát
Nadále už nebudu srab
ze snů postavím si hrad
Budu žít jen v domnění
že snad se nic nezmění
Toho bych se moc bál
zas nevím co bude dál
Jak slunce k nám se blíží
přej si jen žití bez potíží
Autor RU 82, 22.12.2013
Přečteno 557x
Tipy 1
Poslední tipující: Jana B.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí