Osvěžení při sněžení

Osvěžení při sněžení

Anotace: skončím a můžu začít znova

Venku sněží fouká vítr
a já mám už v sobě litr
kořalenky lahodné
snad je pití nevhodné

když musím ven do té sloty
promáčím si kabát boty
a čepici chlupatou
jak zápolím s lopatou

když se venku čerti žení
osvěžení při sněžení
situaci v lepší změní
Autor Heron, 24.01.2007
Přečteno 431x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí