64 polí

64 polí

Anotace: ,,,,,,

Hrajeme šachy
Se soupeřem Země
Zatím je duel
Nerozhodně !
Člověk je v útoku
Po krajích šachovnice
Země se brání
O to více !
Při téhle patové situaci
Na 24 partií
Je každá chyba oceněna
Milionem rupií
A pokud Země prohraje
Co bude s námi lidmi ?
Svět virtuální
Nebude k nám tak vlídný !
Život jsou šachy !
Autor v.hercik, 12.01.2014
Přečteno 380x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

záleží jaká bude výhra...

13.01.2014 13:53:03 | enigman

spíše, co se zručí pod prohrou,...

18.01.2014 18:36:57 | v.hercik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí