Brouček

Brouček

Anotace: Malý klikař.

Pod listem se brouček skrývá,
špaček zlostně hlavou kývá,
musí letět o hladu,
na sousední zahradu.

Zachránil se brouček malý,
doma bylo plno slávy,
potom řekla světluška,
má ho ráda beruška.

Všichni hned mu přejí štěstí,
za čas jsou pak slyšet zvěsti,
prý mu žena spanilá,
mnoho broučků povila.
Autor Psavec, 24.01.2014
Přečteno 461x
Tipy 7
Poslední tipující: enigman, isisleo, Marcella, Martinecka23, Bakchus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... jo broučci? jsou již od karafiáta klikaři ...

25.01.2014 17:30:45 | Marcella

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí