POHLCENÍ

POHLCENÍ

Anotace: hltá nás svět v pouhopouhý okamžik...

Pohlcení

Točí se hejno černých vloček
z Debussyho symphonie koček.
Barvy koloritu okolního světa,
hodiny, dny, vteřiny a léta.

Červená jako krev co rozetne a pojí.
Modrá to ranní nebe, vodní hrob, kde najdu Tebe.
Žlutá slunečního jasu pro úsměvy z ananasu.
Zelená je naše peřina kde všechno začíná.
Černá jako mořský ďas, však shledáme se zas.
Jen bílá je prázdný list,
nemožno více číst…
Autor Dominik Plesr, 27.01.2014
Přečteno 343x
Tipy 2
Poslední tipující: Lůca, terezkys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí