Ztracena

Ztracena

Anotace: Krása, ta bezcitná mrcha...

Sbírka: Konce

Vítr se prohání v korunách stromů,
přemýšlím, kudy se dostanu domů.
Z dáli je slyšet šumění vody,
hledám nějaké záchytné body.

Příroda krásnější než nejsladší sen,
já nevím, kudy ven.
Příroda bez jediné vady,
však já jsem stále tady.

V dálce vidím sněžnou horu,
bojím se, že bloudím v kruhu.
Bříza se naklání na stranu,
kudy se odtud dostanu?

Kolem je to lehké, krásné, nádherné,
matou mě květy barevné.
Přesto, ani to nepůsobí přehnaně,
již se cítím velmi strhaně.

Stíny nepůsobí stísněně,
cítím se k smrti znaveně.
Bylo krásné, tohle zažít,
bude krásné, tady zemřít.

Sbohem, krutý živote,
já už ležím nehnutě.
Autor angellka, 25.02.2014
Přečteno 460x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí