Sázení

Sázení

Anotace: ,,,,,,

Sázel jsem květák
nechtěl mi vzejít
Tak jsem se natáh
a vylil jsem kbelík
Sázet v tuto hodinu
budu muset jinou plodinu
Třeba zelí, nebo brambory
Nejlépe bude
Nechat to koňovi
Ten má tu hlavu
O něco větší
Kam se naň hrabu
Do práce !...konec řečí….
Autor v.hercik, 20.03.2014
Přečteno 347x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky jsem sázel řepu...nevyrostla...tak jsem zkusil sazenice...

21.03.2014 11:42:19 | enigman

co tak z ostra ?

21.03.2014 12:18:52 | v.hercik

naopak lehce...

23.03.2014 23:59:38 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí