Deštivé ráno

Deštivé ráno

Anotace: Pro ty, kdo pochopí déšť.

Prší
kapky dopadají na zmáčenou zem
svět je změněn v pustou poušť
prázdnou, tichou, samotnou ve skvostu dne

Téměř bez lidí
nemají rádi déšť, podivní tvorové..
skryti uvnitř
před světem a sebou samými.

Jen pár se potácí deštěm
s deštníky a obvyklým spěchem
s obavami a starostmi
bez výrazu, v letargii,
nepochopí déšť

Deštivé ráno..
procházím mezi kapkami
s úsměvem na rtech
vystavuji tvář vodě

Stéká
i s obavami a starostmi
další nádherný den
lidé spěchají okolo
netečni, znechuceni
nechápou déšť

Sama na prázdné ulici
stojí, promáčena vodou
je jiná, cizí.

S úsměvem na rtech,
rozechvělým srdcem
pochopila.

Prší
sny a naděje pro ty, jež pochopí.
Autor Jeffree, 21.03.2014
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí