Procházka

Procházka

Anotace: .....

Úžasná procházka
Po okolí vísky
Žádné psycho
Jev mě blízký….
K jaru to zkrátka patří
Udělat výšlap
Jak se patří
Jednou za rok
Zahodit klíčky od auťáků
Nasadit obuv
A vzhůru
Pryč od ajťáků
Protáhnout plíce i lejtka
Z hlavy vypudit
Rozvernýho floutka
Udělat něco
Pro svoje zdraví
A příště !?
Vzhůru do Posázaví !
Autor v.hercik, 22.03.2014
Přečteno 319x
Tipy 1
Poslední tipující: poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí