Inspirace křídly

Inspirace křídly

Anotace: aneb Oni už v nebi jsou.

Chtěla bych mít křídla jako ptáci
a moct létat do oblak
Chtěla bych mít křídla jako ptáci
a moct brouzdat nebem jenom tak

Chtěla bych vidět svět zvysoka
a nemuset bát se pádu
Chtěla bych vidět svět zvysoka
a nemuset jen zvedat bradu

Chtěla bych cítit vítr pod křídly
a proud života v duši
Chtěla bych cítit vítr pod křídly
jak krev v těle rychle buší

Chtěla bych chápat tolik modré
a vydat se správným směrem
Chtěla bych chápat tolik modré
a nebloudit napříč světem

Chtěla bych slyšet tolik ticha
a jen srdcem se nechat vést
Chtěla bych slyšet tolik ticha
a mořem, větrem, touhou svést
Autor MarťaB, 10.04.2014
Přečteno 356x
Tipy 4
Poslední tipující: SmallGeorge, Danger, Bakchus, Gabriela Green
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, jsem si to zpíval :)

11.04.2014 15:59:32 | SmallGeorge

Jé, to jsem moc ráda:)

12.04.2014 11:39:46 | MarťaB

krásně snová,plná svobody
tak toztáhni křídla a leť...:-)

11.04.2014 08:41:31 | Danger

Děkuji:)

11.04.2014 13:10:00 | MarťaB

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí