Koncert přírody

Koncert přírody

Anotace: Denně dostáváme pozvánku na jedinečný koncert. Neplatí se vstup ani účinkující, stačí jen zavřít oči.

Lehni si do trávy,
zavři oči a poslouchej.

Co vítr přináší,
to po chvíli čmelák odnáší.
Včela s medem promíchá,
prožíváme sladkou chvíli života.

Vzduchem vane zvuk přírody,
co vrabci přemění na melodii.
Větve budou tyhle noty psát a slunce,
jako lidé z publika,
bude se smát.

Zazní sova,
co přestávku vyhlásí.
My musíme opět přestat snít a oči otevřít.
Krásný koncert pro dnešní den vrcholí.

Žáby budou po celou noc lát,
zítra vás,
milé panstvo,
na koncert zveme zas.
Autor Hantec, 07.05.2014
Přečteno 357x
Tipy 5
Poslední tipující: XaYa, Dante van Helsing, jitoush, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí