24 hodin

24 hodin

Anotace: ...motto 24hodin...

Tichou nocí pluje měsíc
obouvá hvězdičky
aby každá měla střevíc
až půjde těšit lidičky

tichou nocí víly tančí
pro skřítka svého
bosé nožky v mechu smáčí
pak o dlaně jeho

nad ránem paprsky nové
rozestelou postýlky
pro ulehnutí snové
s něžnými polibky

za rozbřesku vychází slunce
od východu na západ
by zahřálo tomu srdce
kdo šeptá mám ráda,rád
Autor vodnař, 20.05.2014
Přečteno 354x
Tipy 6
Poslední tipující: jitoush, Rozina, Aiury, Jort, sluníčko sedmitečné
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Některé obraty se mi moc líbí, jsou pohádkové, proto ocením.
(Co takhle složit pohádku, vepsat jí jemně do řádků..?)

21.05.2014 08:58:48 | sluníčko sedmitečné

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí