ROK

ROK

Anotace: V zimě často říkám si, jak nádherně je v létě. Horký nápoj dávám si, hned líp je...

V zimě často říkám si,
jak nádherně je v létě.
Horký nápoj dávám si,
hned líp je na tom světě.

Když lepší časy nastanou,
a ledy v řekách tají.
Ti co zimu neradi,
lépe se hned mají.

V létě často říkám si,
jak nádherně je v zimě.
Lepší chladné námrazy,
než horka a nevlídně.

Rok se znova opakuje,
jak mám být spokojený ?
Jaro nyní vykračuje,
ideální stav není.
Autor vojta s, 25.05.2014
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí