No a co?

No a co?

Anotace: Není vlastně báseň, jen takové povídání, co se chlapům honí v hlavě

Stromy setřásaly z hlav duhové listy
které plavaly ve slunci jako korálové rybky nad útesem
větrný proud je odrážel od úbočí a hnal je šikmo po obloze

My jsme stáli na dně kopce
a ty ses dívala se zakloněnou hlavou několik minut vzhůru
ale já si prohlížel tvoje napjatá prsa
protože říjen tě brzy navlékne do neforemných svetrů
a do jara budu žít jen z těchhle pokladů
Autor zef, 27.01.2007
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) pěkný...sem si to myslela ;-)

27.01.2007 14:38:00 | no

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí