První mráz

První mráz

Anotace: první zamrazení

Pomalé slunce
narazilo do topolů
rozechvělo listy
jak mosazné plátky
jak kousky staniolu
námraza klouže z větví
jak kůže mokrého hada

Ne ještě není zima
ještě mě můžeš mít ráda
než usneme zimním spánkem
v chladném bezvědomí
do doby než se ledy venku
(i v nás?) zlomí
Autor zef, 27.01.2007
Přečteno 474x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc hezké...

28.01.2007 17:24:00 | Domina

Jo, taky mě občas zamrazí... to víš, zefe, věk je věk ;-)

27.01.2007 14:37:00 | no

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí