Genius Loci

Genius Loci

Anotace: Vnímat smysly všemi, přitisknout se k zemi. Tělem drtit stébla trávy, mech, vnímat...

Vnímat smysly všemi,
přitisknout se k zemi.
Tělem drtit stébla trávy, mech,
vnímat tlukot srdce, vlastní dech.
Uklidnit mysl, ztišit hlas,
vytrvat, nechat plynout čas.
Pozorovat jak slunce krade kapky rosy,
jak na nebi plují mraky,
poslouchat jak pějí kosi
a uvnitř zpívat taky.
Zrakem spočinout na té kráse,
kde vznešenost s parožím se pase.
Pokorně poděkovat Bohu,
je v tu chvíli jediné co mohu.
Vážit si všeho toho co nám dal,
aniž by si nazpět, za to něco vzal.
Autor Holden, 04.06.2014
Přečteno 366x
Tipy 5
Poslední tipující: básněnka, Rozina, Jort, Skořicová princezna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a jen se tak dívat..smysly

04.06.2014 18:50:06 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí