Rybník

Rybník

Anotace: Jednou u rybníka..

Vpadl jsem do klidu.

Tiše sedíc na kameni.

Jsem tu hostem

Návštěvou, co boty nechá si.

 

Na hladině odraz ringu.

Ve kterém se honí, tancují.

Pohybují v rytmu swingu

Poté mizí, tiše odplouvají.

 

Občas  tráva tancuje,

synchronizované estrády.

Tak jak

to umí jen ona.

Suchá, přesto plná života.

 

Lampion co osvětluje

Celou tuto scénu.

Na hladině vlnka za vlnkou.

Žít jen pro kouzlo

Tohoto vjemu.

 

Z obrovské dálky

Sledujíc představení.

 

Stejně jako já.

Osamělý divák

na kameni.

Autor jyrkaa, 19.06.2014
Přečteno 430x
Tipy 3
Poslední tipující: jitoush, Pamína, Rozina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí