Pavouk a muška

Pavouk a muška

Anotace: Láska je někdy divná.

Sedí mladý pavouk v růžku,
pozoruje krásnou mušku,
líbí se mu jak si bzučí,
velkou touhou on se mučí.

Rozhodl se, ničí sítě,
lásku vyznal okamžitě,
před kolegy vždy ji schoval,
něžně vám ji ochraňoval.

Divné má teď pavouk mravy,
roztomilý je a hravý,
nechce už být hrubiánem,
stal se vegetariánem.

S muškou nyní v lásce žije,
baští květy, nektar pije.
občas když ho neviděla,
zmizí můra málo bdělá.
Autor Psavec, 15.09.2014
Přečteno 769x
Tipy 8
Poslední tipující: Sima, Danger, AndreaM, WIRUS, Frr, střelkyně1, Julien
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-D

27.09.2014 19:28:46 | Sima

sqelé,krásně hravá k pousmání :-) Díky.

18.09.2014 08:52:47 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí