V pastelových barvách

V pastelových barvách

Anotace: taková malá podzimní meditace

 

po stále matnějších ránech

zlatavému létu v patách

vešel jemně pastelový podzim

 

krajinu zkrápí vytrvalým deštěm

který vlastně ničím netěší

a střídá se dny šálivé krásy barev

 

a do toho vítr začíná zametat listí

trhat švestky a shazovat ořechy

aby na půst dobře bylo připraveno

Autor josuatree, 01.10.2014
Přečteno 374x
Tipy 2
Poslední tipující: AndreaM
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej. Máš hezké stránky. Básně taky.

01.10.2014 20:12:10 | Johny65

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí