Před prvním sněhem

Před prvním sněhem

Anotace: ještě jedna malá podzimní meditace

 

Oheň podzimu již vyhořel

a hravý vítr roznesl a uklidil

do šedavých dní ten popel

na stromy spící v tichu nocí.

 

Nebe střídavě světlá a tmavne,

ale draci na stráních už dolétali,

jen večery stále hlasitě naříkají

drsným havraním hlasem.

 

A tak první zimní den

přilétá na bělostných křídlech,

aby nekonečně dlouho vířil

nad pokorně ztichlou krajinou.

Autor josuatree, 02.10.2014
Přečteno 308x
Tipy 3
Poslední tipující: AndreaM, Malá mořská víla, bogen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně řečeno.
Vítám Tě na literu.Ať se ti zde daří.:-)

02.10.2014 22:56:14 | Malá mořská víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí