Podzimní

Podzimní

Na ulicích vítr vane,
každým dnem je silnější,
denní světlo stále slábne,
a příroda je krásnější.

Nejkrásnější v celém roce,
mám rád podzim,
raději než Vánoce.

Radši slavit rovnodennost,
jako staří pohané
s burčákem a s medovinou,
naši dávní předkové.

Evropa je krásné místo,
obvzlášť když je podzim,
i když v lesích není čisto,
vždycky rád tam zmizím.

Jak rád koukám
na barevné listí
co kontrastuje
s krásnou podzimní oblohou.
Podzim,
ten mi vždycky duši čistí,
když kouká na mě
a voní svobodou.
Autor lukassnajdr, 04.10.2014
Přečteno 438x
Tipy 2
Poslední tipující: Kubský P.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí